Jaana Viitamäki kisaa viikonloppuna Laila ja Olavi -laulukilpailun finaalissa

0
Jaana Viitamäki on menestynyt useissa laulukilpailuissa.

Somerolainen Jaana Viitamäki on noussut alkukilpailujen kautta Laila ja Olavi -laulukilpailun finaaliin. Tänään perjantaina on luvassa finaalikarsinta ja huomenna 5.10. superfinaali.

– Naiset laulavat kisassa Laila Kinnusen levytyksiä ja miehet Olavi Virran . Minä laulan finaalikarsinnassa Rantamökissä -valssin. Jos pääsen superfinaaliin, niin siellä on pakollisena Yön äänet , kertoo tällä viikolla ankaraa flunssaa potenut Viitamäki.

Kisat pidetään Hotelli Tallukassa Vääksyssä. Lauantain finaali televisioidaan.

Viitamäen lisäksi naisten yleisessä sarjassa kisaavat Sirpa Halonen , Nurmes, Annika Kontio , Tervola, Jaana Lapakko , Imatra, Laura Lindell , Helsinki, Kati Riikonen , Nastola, Susanna Starck , Vaasa, Annalea Tervo , Sieppijärvi ja Päivi Tuomi , Noormarkku.