Jarkko Putkonen jättää nyrkkeilykehät

0

Someron Voiman kasvatti, Koskelta kotoisin oleva Jarkko Putkonen jättää nyrkkeilykehät.

Kimmo Korpi-Seppälän opeista ammattilaisuuteen ponnistanut nyrkkeilijä vahvisti huhun siitä, että marraskuinen Salo KnockOut Night tulee olemaan soturin viimeinen esiintyminen kotiyleisönsä edessä.

– Kun aikoinaan salille menin tai edes silloin kun ammattilaiseksi lähdin, niin en olisi ikinä uskonut että näinkin pitkälle pääsen ja niin kovissa kehissä saan otella kuin mitä tässä on vuosikymmenen aikana päässyt kokemaan. Hienoa on ollut ja hieno laji kyseessä, kertoo Putkonen.

– Nyt olemme managerin, valmentajan ja lähipiirin kanssa sopineet, että aikansa kaikella. Salossa tulee olemaan kaikkien aikojen ilta ja upea tilaisuus hyvästellä kannattajat. Jos keväälle vielä löytyisi 1–2 hyvää ottelureissua ulkomaille, niin ne otetaan, ja ensi kesällä siirryn tästä ammatista eläkkeelle.

– Vaikka illan on nimi on Salo KnockOut Night, niin tyrmäysvoittoa en lähde lupailemaan. Tyrmäävän hienon illan kyllä lupaan kaikille, Putkonen ennustaa.

Salo KnockOut Nightissa 30.11. on Jarkko Putkosen rinnalla päätähtenä myös Eva Wahlström .

Promoottoritahoa edustavan matchmaker Petri Paimanderin mukaan illassa tullaan näkemään vähintään kuusi ottelua ja myös muu ottelukortti on kaikkien aikojen kovin, mitä paikkakunnalla on nähty.

Illassa nähdään lisäksi muun muassa Wahlströmin aviomiehen Niklas Räsäsen odotettu comeback.