Lampiset taas lähelle Suomen ennätyksiään

0
Veljekset napsivat kovia tuloksia. SE-poika Mico Lampinen ka kaksi kauden kärkitulosta tehnyt Max lampinen (oik.)

Tampereen heittokisoissa lauantaina Someron Esan Mico ja Max Lampinen hätyyttelivät omia Suomen ennätyksiään.

Mico Lampinen heitti P13-sarjan kiekkoa 61,13, jolla jäi vain vajaan metrin SE:stä 62,08. Tulos oli Micon kolmanneksi paras kilpailutulos. toiseksi heitti Nurmijärven YU:n Aatu Kangasniemi , joka jäi vajaat neljä metriä. Mico Lampinen voitti myös kaksi vuotta vanhemman P15-sarjan painavamman kiekon tuloksella 51,28 ja vieläpä ylivoimaisemmin. Lisäksi hän heitti toiseksi Kangasniemen voittamassa P13-sarjan moukarissa tuloksella 58,13.

Pelkästään oman sarjansa P15 moukarikisaan keskittynyt Max Lampinen hallitsi sitä ylivoimaisesti kiskaisten kaksi kertaa yli 76 metrin. Parhaalle heitolle kertyi mittaa 76,63, joka jäi runsaan metrin SE:stä 77,78. Tulos oli hänen neljänneksi paras voittotuloksensa. Max Lampisen ylivoimasta kertoo se, että kaikki hänen kesän kilpailuheittonsa huomioiden hän on heittänyt sarjansa kaikkien aikojen 17 pisintä kilpailuheittoa!

Olosuhteet Tampereella olivat muuten hyvät, mutta Max Lampinen oli unohtanut varsinaiset kisaan tarkoitetut heittotossunsa kotiin ja viimeisenä vuorossa ollut moukarikilpailu venyi pilkkopimeään iltaan, joten hieman jossiteltavaakin jäi. Seuraava kisa on tarkoitus heittää vielä viikonloppuna Espoossa.