Miten käytät taksia?

0

– Sanon, etten käytä taksia ollenkaan. Olisinko 10 vuodessa kerran käyttänyt. Silloin oli tarve, kun oli silmäjuttu ja lääkärikäynti. Se on hyvä, että on pysynyt terveenä, vastaa polkupyörällä liikkeellä ollut Maila Viuhko.

Ari-Pekka Murto-Unkila

– No en ole käyttänyt muutamaan vuoteen. En ainakaan neljään. Joku lääkärikäynti se silloin oli, Ari-Pekka Murto-Unkila tuumii.

Tuire Spårman

– En ollenkaan, kun en tarvitse. Asun Somerniemellä, joten oma auto on tarpeen. Sillä kun menee, niin ei tarvitse takseja, Tuire Spårman naurahtaa.

Raiuno Valula

– En juuri ollenkaan. Viimeksi kuitenkin keväällä, ja Kela-taksi se oli silloinkin. Jalka ja selkä olivat syinä lääkärikäyntiin, kun olen jo työkyvyttömyyseläkkeellä. Lyhyemmät matkat pärjään omalla autolla, mutta pidemmälle tarvitaan taksia, Rauno Valula pohtii.