Nauttikaa upeasta väriloistosta!

0

 

Hämeen Härkätie Pajulassa.
Torro-Koivulantie Pajulassa.

Nyt on niin upea ruska eripuolilla Someroa, että kannattaa lähteä ihan vaikka vain sen takia ulkoilemaan. Jos ei metsään uskalla lähteä, niin pelkästään Someron keskustakin on kaunis kuin mikä. Joka askeleella voi nauttia huikeasta kauneudesta. Hyödyntäkää äkkiä, ennen kuin marrastuulet vievät kauneuden mennessään ja tuovat harmauden tullessaan.

Hullaantunut

Kukkahattutäti kiinnitti oikeaan asiaan huomiota. 15-vuotiaalle on tarjoutunut vasta pieni osa elämän kokemusta ja kokonaisuuksien hallitsemista. Siksi meidän pitääkin kertoa nuorille, mikä mihinkin vaikuttaa.

Mietiskelijä

Kiitos Elisalle sekä Lounealle, kun järjestitte kivan elokuvaillan Bio Salossa. On ollut Lounean kanssa ongelmia ja jäänyt kuva, että tavallinen pulliainen on etäinen Lounean kanssa asioidessaan, mutta nyt elokuvaillan jälkeen mieli muuttui hiukan.

Pirjo ja Kalevi

Pysäkistä minä puhuin, taloa en viestissäni maininnut. Mielestäni muistomerkki on ruma.

Elsa

Paakkanen ja Manninen on Suomen huippuja. Ei kenen tahansa tekemä muistomerkki. Parempaa tuskin olisi saatu valtakunnallisella kilpailulla.

Parasta taidetta