Nikula loisti miesten liigassa

0
Aaro Nikula menestyy lentopallossa, mutta viihtyy hyvin myös leikkisimmissä lajeissa, kuten Someron Heinämieskisassa.

Teksti Juha Laakso

Someron Voiman lentopallokasvatti Aaro Nikula oli eräs Vammalan Lentopallon sankareista, kun joukkue kukisti sunnuntaina lentopallon miesten Mestaruusliigan kotiottelussaan joensuulaisen Karelian Hurmoksen 3–1.

Suomen miesten maajoukkueen harjoitusryhmässäkin jo esiintynyt somerolaislähtöinen 212-senttinen hakkuri palkittiin pyhäpelin parhaana pelaajana. Nikula, 20, oli 19 (+9) tehopisteen saldollaan VaLePan ykköstykki.

”Kiva, että pääsee pelaamaan loukkaantumisen jälkeen. Mitä enemmän pääsee pelaamaan, peli kehittyy vähitellen. Lyöntisuunnat pitää vielä löytää paremmin”, Nikula kommentoi ottelun jälkeen VaLePan verkkosivulla.