Olisiko lahjoittaa mopoa tai moottoripyörää?

0

Nuorten moottoripaja vanhan Kuivamaidon/meijerin tiloissa haluaisi lahjoituksena vanhan, huonokuntoisenkin mopon tai moottoripyörän roplattavaksi. Toiminta on ilmaista ja sinne on nuoriso tervetullutta harrastamaan (tytöt ja pojat). Omankin laitteen voi tuoda roplattavaksi. Kahviakin saa. Kokoonnumme torstai-iltaisin.

Vapaaehtoinen valvoja

Pitäisiköhän traktorinpyöriä puhdistaa, kun tullaan yleiselle tielle pellolta? 11.10. Härkätie oli ihan kamalassa kunnossa. Isoja, siis isoja ja vaarallisia kurakasoja tiellä.

Päivittäin tietä käyttävä

Kiitos Härkätien kaupalle uusista autokärryistä. Kyllä nyt kelpaa ajella sulava liikkeisellä kärryllä ja mikä parasta niin tööttikin toimii!

Äiti ja tytöt

Olen ihmetellyt samaa Pohdiskelijan kanssa. Miten perilliset ovat päästäneet kesämökkinsä noin huonoon kuntoon. Eivätkö Teosto-korvaukset riittäneet ylläpitoon vai halut? Mökistä on täten tultava yleisökohde myös kesäisin.

Verottaja

Härkätien lihatiskiltä saa tosi herkulliset ja maukkaat annosruoat edullisesti. Myös runsas valikoima. Appelsiinimehu puristinautomaattikin hyvä idea.

Suosittelen!

Perjantaina taisi olla nähtävissä 2-kielisen koulun koulubusseja Somerolla. Vaaleanvihreitä, nättejä. Skolbussar!

Iloinen Yllätys

Minulla on muistissa tammen istuttaminen. Se oli vuonna 1958, koska menin silloin rippikouluun. Meijerin auto toi puun, joka oli valmiiksi noin kaksimetrinen. Sen istuttamiseen tarvittiin kolme miestä. Eli hyvinkin tarkkaan tammen ikä oli osattu arvoida, se tosiaan on noin 80-vuotias.

Eino Purtsi

Vaarala oikeassa, samoin jalka-, kori- ja lentopallo, tennis, golf, keilaus ynnä muut vastaavat, koska saadaan lentämistä vähemmän. Yle lopetti moottoripäristelyn hehkuttamisen samoin perustein, ja välineellä oli merkitystä yli puolet. Raha pilannut kaiken (röyhkeys/doping). Lentämistä verottamalla (ei edes alv) veropakolaisetkin osallistuvat. Lähialueelle pääseminen verotettu tosi kalliiksi. Somero kunnostautunut juuri yleisurheilussa, jossa voidaan vertailla ennätyksiä (myös omia) eri vuosina.

Globalistiton

Korvaan supattelijat, muista pahaa puhuvat. He vain yrittävät omaa huonommuuttaan sillä parantaa. Todellisuudessa pahentavat itseään. Toisia kiittävät saavat itsellekin hyvän olon.

Elämän totuuksia