Roskaaminen on rumaa

0
Roskaaminen on rumaa.

Höh. Perjantaina katseltiin Lidlin pihalla luultavasti yläkouluikäisiä poikia, jotka hakivat evästä kaupasta. Muuten ihan ok, mutta roskat (pussit ja jopa juomatölkit) he heittivät kaupan pihalle. Luulin, että kukaan ei enää heitä roskia maahan, mutta väärässä olin. Ja tässä syytän kyllä vanhempia, kun eivät ole lapsia asiassa kasvattaneet.

Vihainen setä ja täti

Nyt kun tehdään elokuvaa Maria Åkerblommista, tuli mieleeni sattuma. Ostin 1960–1970-luvun taitteessa Meilahdesta omakotitalosta perhoskoiran pennun. Oli mustavalkoinen ja sillä oli erittäin upea karvapeite. Maksoi silloin 500 markkaa. Vasta kotiin päästyäni huomasin koiran luovutuspapereista, että onkohan myyjä se Maria? Silloin äitini totesi, että kyllä näin on. Se talo oli jotenkin aavemainen monella sisäänkäynnillä varustettu.

Irma

Erittäin suuri pala on kadonnut SB Someron naisista, kun maalivahti Saarinen lopetti Somerolla. Hänen lienee ura vienyt jo suuriin maailmoihin.

Fani

Viikko sitten perjantaina K-market Härkätiessä oli ihana yllätys: kaksi sydänyhdistyksen ”tyttöä” sai sydämeni uuteen eloon. Kiitos hyvän mielen tuojille.

Ilahtunut