Someron Spede TassuTV:n studiovieraana

0
Kai Merilä ja Spede Somerolta ovat Danita Westphalin vieraina TassuTV:n studiossa lauantaina.

Somerolainen gordoninsetteri Spede onlauantaina TassuTV :n studiovieraana isäntänsä Kai Merilän kanssa. Ohjelman jaksossa tutustutaan myös palvelus- ja hyötykoiriin sekä näiden kasvattajiin ympäri Suomen. Ensiesitys on lauantaina 19.10. kello 18.30 ja uusintoja seuraavan viikon aikana.

Danita Westphalin sekä Calle-koiran juontama TassuTV esittelee eri jaksoissa harrastuksia ja ammatteja, joissa koirien aisteja käytetään hyödyksi erilaisissa tehtävissä. Ohjelmasarjassa tutustutaan lähemmin myös koirankouluttajiin ja näiden koulutusmetodeihin. Ohjelmassa vierailee myös kaikille tuttuja suomalaisia koirineen.

Lisäksi meneillään on kilpailu Suomen suosituimman koiran tai kissan, Mr & Miss Tassu 2019 -tittelistä.

Spede kutsuttiin mukaan kilpailuun jo lähetyksessä, mutta siihen voivat osallistua kaikki koiran tai kissan omistajat lemmikkiensä kanssa lähettämällä videon tassutv.comiin. Voittajan ratkaisevat katselijat äänestämällä suosikkiaan. Kymmenen eniten ääniä saanutta lemmikkiä omistajineen nähdään TassuTV:n finaalilähetyksissä, jossa myös lopullinen voittaja selviää.