Tiisu palaa telakalta

0
Tiisu Ruisrockin päälavalla.

Tiisu palaa telakalta tositoimiin marraskuussa. Paluukeikka nähdään Helsingin On the Rocksissa 22. marraskuuta. Bändin tiedote kertoo, että yhtye työstää parhaillaan uutta musiikkia.

”Me ollaan Tiisun kanssa oltu melkein pari vuotta enemmän tai vähemmän tauolla. Viime päivinä elämän rajallisuus on jostain oudosta syystä alkanut kuumottaa mua. Tässä tilanteessa, jos miettii meidän bändiä, olisi todella sääli heittää veivit, jos vaikka flyygeli tippuisi päähän kadulla dallatessa”, bändin somerolainen laulaja Henrik Illikainen kertoo tiedotteessa.

”Tämän oudon pelon nimissä on nyt pakko päästä äkkiä keikalle kokemaan se rakkain asia, eli soittaminen Tiisun kanssa livenä. Uudet yhteistyökuviot Fullsteamin ja LEFTin kanssa mahdollistavat tulevaisuudessa meidän näköisen ja värikkään alustan työstää tätä bändiä. Jollei se flyygeli jostain syystä tipu päähän.”

Tiisun keikkamyynnistä vastaa jatkossa Fullsteam Agency ja musiikkijulkaisuista Kaiku Entertainmentin levymerkki Left.