Voiman nuoret kuudenneksi

0
Voiman A-pojat pääsivät kauden aikana parikymmentä kertaa näihin tunnelmiin - juhlimaan tekemäänsä maalia.

Teksti Juha Laakso

Someron Voiman jalkapallotoiminnassa tehtiin kuluneella kaudella tervetullut aluevaltaus, kun alle 20-vuotiaiden A-poikien joukkue lähti mukaan Palloliiton sarjatoimintaan.

Voiman nuoret olivat mukana P20-ikäluokan Kakkosessa yhteisjoukkueella, joka koostui somerolaisten ohella Forssan Jalkapalloklubin ja Kauklahden Pyrinnön pelaajista. Joukkueen päävalmentajana toimi somerolainen Tommy Lundberg .

Syyskierroksen ja samalla koko kauden viimeisessä ottelussaan Voima YJ kohtasi lohkonsa kärkijoukkueisiin lukeutuneen Ylöjärven Ilveksen tämän kotikentällä. Tasaisen avausjakson jälkeen kotijoukkue karkasi 5–0 (1–0) voittoon.

Ilveksen ohella ensi kevään Ykkösen paikan lunastivat lohkovoittaja Salon Palloilijat sekä Peimari United. Voima päätyi kahdeksan joukkueen lohkossa kuudennelle sijalle, voitettuaan seitsemästä syyskierroksen ottelustaan kaksi.

Voima YJ:n parhaat maalintekijät kauden aikana olivat kolme osumaa viimeistelleet Rudi Grönholm, Tero Rajakallio ja Rasmus Grönholm, sekä kahdesti maalinteossa onnistuneet Kasperi Laine, Kalle Tamminen ja Joona Helmi.