Kissa kaipaa kotiaan

0

Taltioitu Härkäläntieltä 1.11. mustavalkoinen koipikiehnääjä tyttökisu. Tiedustelut Someron löytöeläinkoti.

P. 0400 965 917

Etsin ostettavaa autoa netistä. Kuvia on paljon, mutta en ole kiinnostunut vasemmasta etuajovalosta, vaan tavaratilasta. Kuvasta ei näy edes, onko auto niin sanottu farmari. Ja kaikilla kauppiailla sama lapsellinen joukkopaine-meininki. Sivukuva, kiitos!

Tavaraa autoon

Saimme Somerolla todella harvinaisen hyvää palvelua kiireen keskellä paikallisessa rengasliikkeessä, Kiitos Anne, tyttö sekä pojat! On se helppo saada ihmiset hyvälle tuulelle tuolla tavalla, kun hoidatte asian hymyn kera.

Pirjo ja Kalevi

Kiitos seurakunnan puistotyöntekijöille, näin kaunista ei ole ollut moneen vuoteen. Onko siellä ehkä henkilökunta vaihtunut ja sen takia hoito parantunut? Kukat kukkivat koko kesän ihanasti. Oli siistiä, esimerkiksi käytävät nykyään aina puhtaat ja siistit. Ja siunauksessa kun olin, niin hautapaikka oli erittäin hyvin siivottu, vaikka onkin jo syksy. Joku siellä taitaa ymmärtää ja hoitaa, että kulkureitit ja tärkeät paikat ovat siisteinä. Hautausmaa on nyt tänä kesänä niin hienosti hoidettu, että kiva käydä. Toivottavasti jatkossakin.

Kiitollinen