Kiitokset kirjailijavierailusta!

0
Eino Nurmisto oli yksi kirjailijaillan esiintyjistä. (kuva Jonne Räsänen)

Kiitokset Someron kirjakaupalle hienon kirjailijavierailun järjestämisestä!

Vilhelmiina Halinen

Ihanalle, sydämelliselle ja ihan parhaalle mahdolliselle eskariope Tanjalle kiitos ja halaukset. Olet ammattilainen, joka pitää aina lasten ja perheiden puolta ja ymmärtää heidän parhaansa. Sinun mukanasi lähtee liian paljon. Toivottavasti sinut nähdään joskus vielä päiväkodissa (mieluiten johtajan pallilla). Onnea uuteen työhön, ikävä tulee!

Joukko vanhempia

Yksilön kokemus ei ole yleistettävissä kansan tasolle. Ketogeenisen ruokavalion terveyshyödyistä ei ole näyttöä, sen sijaan kovien rasvojen ja runsaan punaisen lihan aiheuttamista sydän- ja verisuonitautien riskeistä tiedemaailma on yksimielinen. P. S. Salaliittoteoriat lääkäreiden ja lääkeyhtiöiden salajuonista kansan sairastuttamiseksi on erittäin huono argumentti.

Minä

Onkohan aivan turha investointi kirjaston lainausautomaatti? Eihän tuolla nyt ruuhkaa niin paljon ole, etteikö henkilökunta ehtisi palvelemaan – ja mukavampi ihmisen kuin koneen kanssa asiointi.

Lukutoukka

Aivan kaikenlainen tuki on nyt tärkeää lapsiperheille – saattaisi kylän raitti vielä tulevaisuudessakin elää!

Somero säilymään

Kuulin mielenkiintoisen uutisen Tallinnasta. Korkeatasoinen musiikkikonsertti, jossa maailmankuulu ruotsalainen mezzosopraano Anne Sofia von Otter esitti Unto Montosen Tähdet meren yllä – ja suomeksi! Salintäyteinen arvovaltainen yleisö antoi valtavat suosionosoitukset ja tömistykset. Olisinpa ollut paikalla.

Lassi Kantola

Aivan hämmästyttävän laajat mahdollisuudet toteuttaa itseään näyttää olevan muun muassa Someron Eläkeliiton toiminnassa!

Sivusta seurannut

Ihanaa, kun monet ovat jo laittaneet joulu-/kaamosvaloja pihoilleen. On iltaisin pimeässä niin paljon kaunista katseltavaa.

Valon lapsi

Kaskistontien urakoitsija, tervetuloa kiireesti töihin: tie on kamala, erittäin savinen ja kuoppia täynnä. Keväällä levitetty karkea sora ei pysynyt siinä, vaan on nyt ojissa.

Mielensäpahoittaja