Eurot kiertämään Somerolla

0

Samaa mieltä Somero-lehden pääkirjoituksen kanssa: laitetaan eurot somerolaisiin yrityksiin ja palveluihin. Ne ovat kultaakin kalliimpia. Varsinkin silloin sen ymmärtää, kun ei enää pääse liikkumaan omalla autolla lähikaupunkeihin. Kaiken lisäksi Somerolla on todella hyvät palvelut, mutta yhtäkään liikettä ei saisi enää menettää.

Huolestunut

Löytynyt keskiviikkona 20.11. Lamminniemen Jänistieltä ura-avain. Voi kysellä Somero-lehden konttorista.

Keys

Peuroja riittää laumoittain jo joka paikkaan, eikä helpotusta tilanteeseen näy. Järjetön riistan ruokinta pahentaa tilannetta! Ruokintapaikkojen ja riistapeltojen lähelle voisi edes laittaa varoitusmerkit, ehkä jokunen turha törmäys eläimiin jäisi tulematta.

Miksi ruokitaan?

Mistäköhän johtuu, ettei keskustan alueella kaikkialle jaeta ilmaislehtiä ja mainoksia? Ja tiedän, että kaupasta voi itse osan niistä hakea.

Tyhjä postilaatikko

Kunkulle tiedoksi (Somero-lehti 19.11.19): Asia on niin, että molemmat instituutiot ovat kansalle liian kalliita näinä puutteen aikoina, ja ne ovat tarpeettomia.

Keskustalainen

Suomen reilua viisimiljoonaista kansaa hallinnoi yli puolet suurempi virkamies- ja toimihenkilöjoukkio kuin Ruotsin yli kymmenmiljoonaista kansaa. Tämä joukkio ei tuota latiakaan valtion kassaan, pois lukien palkkaverotulot, jotka nekin jäävät taseellisesti valtiontaloudessa miinusmerkkiseksi raskaiden kiinteistö- ja hallintokulujen takia. Juha Sipilä (kesk.) puhui pääministerikautensa alkumetreillä hallintohimmelien karsimisesta, mutta pelkiksi puheiksipa jäivät. Unelmat Ruotsin saavuttamiseksi niin talouden kuin työllisyydenkin osilta jäävät pelkiksi unelmiksi, niin kauan kun hallintokulut syövät bruttokansantuotetta. Ne nakertavat rottien lailla omaa kivijalkaamme meidän kaikkien roikkuessa ”löysässä valtion velkahirressä.”

Raimo Rönkkö

Kaskistontien kuopat ovat pian niin suuret, ettei autolla pääse. Aurauskepit nurin, ennen kuin olivat päästä päähän laitettukaan. Kyllä nykykoneilla pitäisi tällaiset työt hoitua.

Tyytymätön