Juha Wiskari jatkaa yrittäjien johdossa

0
Juha Wiskari valittiin jatkamaan Someron Yrittäjien hallituksen puheenjohtajana. Kuvassa etualalla myös hallituksen jäsenistä Janne Tolvi.

Someron Yrittäjät jatkaa Juha Wiskarin (Motti) komennossa. Sihteerinä jatkaa Pia Maavirt a (Sairaankuljetus Maavirta).

Syyskokouksessa valittiin uudelleen myös kaikki muut hallituksen jäsenet: Jari Vaittinen (Jaatimet), Janne Käkönen (Arskametalli), Jani Kurvinen (Kökkön Lomamökit, Ecospring Finland), Ulla Hautamäki (Someron Optiikka), Heikki Kesäniemi (Kesätuote), Heidi Mäkinen (Parturi-kampaamo Hiushuone SH), Janne Tolvi (Kolatun juustola), Sari Merilä (Paikallislehti Somero) sekä Someron Yrittäjänaisten edustajana Outi Kolattu-Tolvi (Kolatun juustola) ja Somero Sydämessä edustaja Elina Riikonen (Parturi-kampaamo RedHead).