Kiiruulla on sunnuntaina Sukka Hukassa

0
Yhtye Sukka Hukassa esittää perinteistä kansanmusiikkia.

Varsinais-suomalainen kansanmusiikkiyhtye Sukka Hukassa esiintyy Kiiruun talolla sunnuntaina 3. marraskuuta.

Yhtye on perustettu vuonna 2016, mutta on jo ehtinyt esiintyä pari kertaa Kaustisten kansanmusiikkijuhlilla, Wiinit Pelimannit -tapahtumassa Paraisilla, Siilifolkissa Siilijärvellä sekä useissa pienemmissä tilaisuuksissa.

Yhtyeessä soittavat Hannu Hiltula , mandoliini ja huilu, Ilmari Hunsa , 2- ja 3 -rivinen haitari ja kitara, Riikka Hunsa , 2- ja 5-rivinen haitari, Jorma Punta , kontrabasso, Sirkku Punta , harmooni, Jenni Urponen , harmooni ja Hannele Varjoranta , viulu.

Sukka Hukassa -yhtyeen ohjelmisto sisältää perinteistä, heille sovitettua kansanmusiikkia aarteistojen kätköistä. Salaperäisiä löytöjä tehdään Suomenmaan joka kolkasta.