Kiitos Joensuuntien kivijalkayrittäjille

0

Tsemppiä kivijalkaliikkeille! Joulu lähestyy ja ostohalut kasvavat. Toivoisin meidän kaikkien somerolaisten muistavan, mistä lahjat hankitaan. Jos halutaan pitää on kylätaajama virkeänä, on käytettävä omia liikkeitä. Annetaan niitten Triplojen ja Myllyjen vaan olla kaikessa rauhassa. Jo nyt on Somerolla turhan monta näyteikkunaa tyhjänä. Onneksi ne, joilla ikkunat yhä on, pitävät ne kauniina.

Kiitos yrittäjät

Hei hautausmaan varas, toivottavasti nautit rakkaiden isovanhempieni haudalta varastamistasi jouluvaloista! Minusta on todella kuvottavaa, että joku kehtaa varastaa kuolleilta ja häpäistä toisten haudan. Aiheutit kivasti mielipahaa myös 4-vuotiaalle tyttärelleni, joka kaipaa kyseisessä haudassa olevaa isomammaansa.

Raivostunut

Koska oikein tulee se paljon puhuttu kevyen liikenteen väylä Turuntielle? Ei ole mitään mahkuja selvitä puhtain vaattein töihin, jos lähtee kävelemään kapean tien piennarta aamusella.

Hyötyliikunta

Otin vahingossa sinun silakkasi Härkätien kassalta. Käy hakemassa korvaus sieltä.

Kohelo

Lassi Kantolalle musiikkiterveiset. Anne Sofie v. Otter esiintyy Helsingin konservatoriossa 24.11. Ainakin luvassa Sibeliusta ja Erna Tauroa.

Marika Jensen

Tilasin t-paidan tekstillä: Maailman onnellisimmassa maassa vanhuksia kohdellaan huonommin kuin tuotantoeläimiä. Vanhukset saa nähdä nälkää. Tuotantoeläimet ei.

Järkyttävää

Mäntykodin väki lähettää lämpimät kiitokset metsästysseura Rasille saamastaan Somero-lehden tilauksesta.

Mäntykodin väki

Hämeenportissa oli todella maistuvat isänpäiväruuat, samoin kakku ja jälkiruoka. Myös iloinen palvelu on aina plussaa.

Juhlakalu