Kissa etsii kotia

0

Taltioitu 11.11. Kaislarannasta harmaavalkoinen kollipoitsu. Tämä seikkailija on reissuillaan tullut epävarmaksi. Tiedustelut Someron Löytöeläinkodista.

p. 0400 965 917

Voisiko lapsiaan koulusta noutavat opetella ajamaan koulujen läheisyydessä hillitysti. Itse olen tänä syksynä meinannut jäädä jo kaksi kertaa auton alle järjettömän kaahailun vuoksi. Toisella kerralla edessä kulkeneen lapsenkin pelasti hänen nopea reagointinsa. Miksi täytyy ajaa ihan portin eteen ja peittää näkyvyys sekä tila koulukuljetuksilta? Yksikään pieni lapsi ei näe autojen yli jos jonossa seisoo juuri se kuljetusauto, johon olisi tarkoitus mennä. Lapsiaan noutavat voisivat jättää autonsa pysäköintialueelle ja kävellä kullanmuruaan vastaan, eikä aiheuttaa vaaratilanteita muille lapsille ja koulujen läheisyydessä liikkuville.

Vanhemmuus ja vastuu