Koko perhe pääsee luistelemaan

0

Ice Skating Tour on Suomen suurin, iloa ja hauskuutta luistelun parissa tarjoava kiertue. Ice Skating Tour järjestää vuosittain noin 70 luistelutapahtumaa ympäri Suomen ja tänä vuonna tapahtuma saapuu myös Someron jäähalliin. 22-vuotias Ice Skating Tour konsepti on Luisteluliiton operoima kokonaisuus, joka Somerolla toteutetaan yhdessä sivistystoimen, Someron Liikunnan, koulujen sekä Taitoluisteluliiton kanssa.

Konseptiin kuuluvat koululaisluistelut sekä koko perheen luisteluillat. Koululaisluisteluissa viiletetään perjantai päivän aikana energisten Tour-ohjaajien tahdissa tunnin ajan. Ohjatut tunnit on järjestetty alakoulujen 3.–6. luokan oppilaille.

Koko perheen luisteluilta pidetään perjantai-iltana. Kaikille avoimessa tapahtumassa liikunnan ilosta ja fiiliksestä nautitaan kahden tunnin ajan, mukana on myös ohjelmaa perheen pienimmille. Iltaan voi osallistua ja poistua kuka tahansa ja milloin tahansa. Alue ei ole pääsymaksullinen eikä rajoita osallistujia.

Luisteluillan ohjelmassa on muun muassa musiikkia, kuntoluistelua, limboa, pujottelua, jäädisco sekä muita kisailuja.