Konserteista pitäisi maksaa

0
Tekstareissa muistutetaan, että jokaisen olisi suotavaa ostaa oma ohjelmalehtinen joulukonserteihin. (kuva Eino Nurmisto)

Joulu saa ja joulukonsertit sen myötä. Näin vain mieleen laitettavaksi, että jos tulet kirkossa olevaan (joulu)konserttiin, jossa myydään ohjelmia, niin olisi hyvinkin toivottavaa, että jokainen kuulija ostaisi oman ohjelman. Sillä osoitat arvostustasi muusikkoja ja heidän tekemäänsä työtä kohtaan. Varsinkin joulukonsertit ovat niitä, joissa seurakunta ei maksa esiintyjille mitään. Heidän tulonsa tulevat juurikin ohjelmamyynnistä. Ohjelmamyynti ei voi tietenkään olla esteenä kirkkoon tulemiselle mutta, ihan oikeasti, käsi sydämelle, suurimmalle osalle meistä se 10–20 euroa ei pitäisi olla esteenä elävän musiikin kuuntelemiselle. Joten ostathan oman ohjelman.

Olli Salomäenpää, kanttori

Someroon kaupungin päättäjien kurjistavat ”joululahjat” kaupungin asukkaille: hulevesimaksut, kunnallisveron korotus ja kaupungin omistaman vesilaitoksen noin 30 prosentin jätevesimaksun korotus on kohtuuton.

Kaupungin asukas

Jos olisin presidentti, sanoisin kyllä haisevat sanat näille lakkoilijoille.

Kunkku

Someron Säästöpankissa on erittäin loistavaa palvelua.

Kipupotilas

Hyvät Someron ainoan pääkadun liikkeiden omistajat, laittakaa jonkinlaiset jouluvalot suuriin tyhjiin ikkunoihinne. Kammottavat, suuret mustat ikkunat ovat koko kylän rumistukset.

Lisää valoa

Mitä se ilmastonmuutoskaan liikuttaa ketään. Ellei ole ihmisiä eli ellei osata tehdä lapsia, niin yhtä tyhjän kanssa.

Kauko Nummila

Joulupolku Someron niin upea on. Aikuinenkin ihan hämmästyi, miten kaunis olikaan joulupolku Hovimäen. Joulun tunteen lämpimän se sydämeen meille toi. Iso kiitos järjestäjille ja mukavaa joulun odotusta!

Pikku perhe Somerolta

Kadotin pienen, vaaleanpunaisen korvansisäisen kuulokojeeni S-marketin parkkipaikalle.

Huonokuuloinen (050 559 8418)

Mikä presidentti se sellainen on, joka ei ota kantaa koko maassa liikkuviin asioihin.

Kake