Monarin remontti mietityttää

0
Kuntosalissa on tilaa, valoa ja avaruutta. Laitteiden asentaminen on käynnissä.

Monarin remontti, laitteen ruostuneet jalatkin jäävät piiloon lattiaa vasten. Hiukan hiontaa ja uutta maalia. Toivottavasti ne ovat sitten ainoat, mitä ”jää piiloon”!

Minä

Somero-lehden tekstarien puhelinnumeroon ei voi lähettää kuvia. Kuvia sisältävät tekstarit pitää laittaa osoitteeseen toimitus@somerolehti.fi.

Toimitus

Kiitos nuorelle mönkkärikuskille, kun pysähdyit suojatien eteen päästääksesi minut tien yli.

Täti-ihminen

Miten me somerolaiset voisimme kiittää ja kiitollisuutemme osoittaa Monarin remontista? Varmaan paras tapa on kuntosalin ja urheilutilojen käyttö entistä isommalla joukolla. Käyttäkäämme niin, että remontin hinta tulee maksettua vähentyneinä sairauspoissaoloina, vähentyneenä vanhustenhuollon kuluina sekä pieninä lääkärin tarpeina.

Kiitos Somero

Someron kotihoidolle kiitos hyvästä palvelusta. Luonamme käyvät hoitajat ovat ystävällisiä ja asiantuntevia. Saamme tärkeää apua heiltä vaikeassa tilanteessamme päivittäin.

Laila ja Peter Nielsen

On tämä kurja maa. Metsiä hakataan väärin, maata viljellään väärin, sähköä tehdään väärin. Koko maan luonnontila on surkea. Yksi hyvä puoli toki on, täältä voi vapaasti muuttaa pois. Suomi ei ole Pohjois-Korea.

Make

Sain paikalliselta yritykseltä vuosikausia hyvää palvelua ja hyvää tavaraa. Vuosi sitten tavara oli kuitenkin niin huonoa, että oli pakko tehdä reklamaatio. Sitä ei tämä yritys näköjään sietänyt lainkaan, vaan ilmoitti, että minulle ei heiltä enää palvelua tarjota. Onneksi parempaa palvelua saa muualta.

Asiakas ei aina olekaan oikeassa

Olkoot me too, tai mitä tahansa. On kuitenkin kiva katsella kauniisti pukeutunutta, hyvä vartaloista ja söpökasvoista naista vaikka ruokatauolla.

Yks mies

Minusta Someron Vesihuollon kuuluu kunnostaa Kirkkojärvi, jos on sinne jätevettä laskenut vuosia. Ainakin järjellä ajateltuna.

Laki se on herrallakin