Nikula loisti jälleen

0
Aaro Nikula (kuva Olli Mäntylä/SSS)

Teksti Juha Laakso

Nuori somerolaishakkuri Aaro Nikula nousi toistamiseen lyhyen ajan sisällä ratkaisijan rooliin, kun hänen edustamansa Vammalan Lentopallo kaatoi miesten Mestaruusliigan kotiottelussaan rovaniemeläisen Perungan Pojat 3–0.

Toisen erän lopussa Nikula, 20, johdatti erinomaisilla aloitussyötöillään joukkueensa tappioasemasta erävoittoon. Nikulan tilille kirjattiin ottelussa kolme ässäsyöttöpistettä.

Somerolainen onnistui mainiosti, eli noin 63 prosentin tehokkuudella myös hyökkäyspelissään, joka tuotti kaksitoista pinnaa. Lisäksi Nikula onnistui kerran pisteen arvoisesti torjuntapelissä.

Someron Voiman junioreissa lentopallon alkeisoppinsa hankkinut Nikula on syyskauden aikana saanut koko ajan lisää pelivastuuta liigan kärkijoukkueisiin lukeutuvan VaLePan ryhmässä. Kolmentoista kierroksen jälkeen VaLePa on liigataulukossa kakkossijalla.