Pidätkö mukanasi käteistä?

0

– No, pikkuisen olen aina pitänyt. Sitä aika vähän tulee käytettyä, ihan vain satunnaisesti silloin tällöin. Mukana on 100 tai 50 euron seteli siltä varalta, jos kortti ei toimi tai korttimaksu ei kyseisessä paikassa kelpaa, vastaa Seppo Niiranen.

Minna Miettinen

– Jonkun verran. Melkein aina kuitenkin ruokaostokset maksan käteisellä. Ehkä tulee käytettyä puolet käteismaksamista ja puolet korttia, Minna Miettinen arvioi omaa rahankäyttöään.

Arja Tuominen

– Kyllä minä käytän vallan käteistä, enkä omista korttia ollenkaan. Ja tulen myös käyttämään käteistä niin pitkään, kuin kauppaan vaan käy sillä maksaminen, Arja Tuominen Koskelta napauttaa.

Jaana Honkanen

– Sanotaan, että käytän puolet ja puolet. Jos käteistä ei ole kukkarossa mukana, niin ihan varmaan sitä pyydetään, tai sitten kortti ei vain toimi tai paikassa ei ole korttipäätettä. Parkkiautomaattiinkin laitan mieluummin kolikoita kuin käytän korttia, Jaana Honkanen pohti.