Säästöpankki avaa jälleen uuden konttorin

0
Toimitusjohtaja Petri Siviranta (vas.) ja pankinjohtaja Joni Rintamaa kertovat säästöpankin avaavan ensi vuoden alussa kaksi uutta konttoria, toisen Kemiönsaareen ja toisen Akaaseen.

Someron Säästöpankki ilmoitti jälleen uudesta laajenemisuutisesta. Lokakuussa pankki tiedotti avaavansa uuden toimipisteen Kemiönsaareen tammikuussa 2020. Sen lisäksi pankki avaa uuden konttorin vuoden alussa myös Akaaseen.

– Meillä on aina taidettu uida positiivisesti vastavirtaan, kunkin aikakauden normaalia trendiä vastaan, ja menestytty. Juhlavuotemme (140 vuotta) kunniaksi haluamme mahdollistaa myös akaalaisille yhden Suomen parhaimpiin kuuluvan pankkipalvelun saatavuuden. Emme ole pörssiyhtiö, vaan säästöpankki. Pankin arvot ohjaavat tekemistämme, sanoo toimitusjohtaja Petri Siviranta .

Pirkanmaa on pankille tuttua aluetta Urjalan konttorin kautta.

Someron Säästöpankilla on Akaassa myös työllistävä vaikutus. Pankki tulee rekrytoimaan henkilö- ja yritysasiakastiimeihinsä rahoitusasiantuntijoita.

– Tässäkin asiassa olemme valtavirrasta poikkeava pankki. Muiden pankkien ilmoittaessa irtisanomisista ja yhteistoimintaneuvotteluista meidän rekrytoinnit jatkuvat myös ensi vuonna. Kuluvanakin vuonna olemme rekrytoineet isolla vaihteella ja jatkamme uusien työpaikkojen luontia myös ensi vuonna, sanoo pankinjohtaja Joni Rintamaa .