SoVo Futsal vihdoin kotikentälleen

0
SoVo Futsalin riveissä liigadebyyttinsä tehnyt Italo Henrique Macedo Basilo temppuilee tällä kaudella Tornion Palloveikkojen vahvistuksena. Eetu Kauria (taustalla) ja kumppanit sen sijaan jatkavat viikonloppuna pistetaistelua somerolaisseuran puolesta.

Teksti Juha Laakso, kuva Kari Eerikäinen

Someron monitoimitalon remontti on valmistunut ja Someron Voima Futsal pääsee vihdoin pelaamaan liigakauden ensimmäisen ottelun kotikentällään.

SoVo kohtaa sunnuntaina ”Monarilla” valkeakoskelaisen Mad Maxin. Edellisenä päivänä somerolaisjoukkue tekee vierailun Kampuksen Dynamon kotisaliin Jyväskylään, joten tiedossa on kohtalaisen rankka kaksipäiväinen.

Ennen viikonloppua SoVo on pelannut neljä ottelua vieraskentillä ja saanut niistä tililleen kaksi sarjapistettä. Liigataulukossa joukkue majailee alempana kuin miesmuistiin, eli sijaluvulla kymmenen.

Mestaruutta puolustava KaDy on hävinnyt ainoastaan sarjakärki Akaa Futsalille ja se on hyvissä asemissa kolmossijalla. Kahdeksan pistettä kerännyt Mad Max on ennen viikonvaihdetta kuudentena.

Ex-sovolaisia vierailulle


Valkeakoskelaisten vierailun myötä moni entinen sovolainen pääsee piipahtaamaan entiseen kotisaliinsa: Mikko ja Harri Matinaro sekä maalivahdit Jan Holm ja Jukka Saari ovat edustaneet somerolaisseuraa liigatasolla pelaajina ja Mad Maxin nykyinen päävalmentaja Tomi Tuominen muistetaan SoVon luotsina parin kauden takaa.

Futsal-Liigan maali- ja pistepörssien kärjessä oli ennen tämän viikon pelejä nousijajoukkue Tornion Palloveikkojen Italo Henrique Macedo Basilo . Mies pelasi ensimmäiset Suomen liigapelinsä viime kaudella SoVo Futsalin riveissä.

Ilmeisen hyvin pohjoisessa viihtyvä brasilialaistaituri on viimeistellyt neljällä ensimmäisellä kierroksella enemmän maaleja (11) kuin koko Someron kaudellaan (10).