Vapaahtoistori esittelee vapaaehtoistehtäviä

0
Vapaaehtoistori pidetään vanhalla seurakuntatalolla.

Someron seurakunnan vapaaehtoistehtävät esitellään yhdellä silmäyksellä lauantaina 9.11. vanhalla seurakuntatalolla järjestettävällä vapaaehtoistorilla.

– Seurakunnan toimintaan tarvitaan seurakuntalaisten panosta. Jotta tämä panostus ei jää huomaamattomaksi, järjestää seurakunta vapaaehtoistorin. Torilla vapaaehtoistehtävät esitellään samanaikaisesti ja kynnys lähteä mukaan helpottuu, kertoo vapaaehtoistyön ohjaaja Essi Torkkomäki-Ryhtä .

– Työmuotojen tekijät kertovat toimimisestaan vapaaehtoisina ja vapaaehtoistehtävistä. Työntekijät kuuntelevat seurakuntalaisten ajatuksia vapaaehtoistyöhön osallistumiselle. Kaikkia kiinnostuneita kutsutaan mukaan tapahtumaan.

Musiikkiohjelmaa tapahtumassa esittävät Pekka Leppälä ja Somerniemen kirkkokuoro . Isoset pitävät lattiabingoa.

Yhteistyökumppanit partiolippukunta Marjatat ja Mikon Pojat pitävät nuotiota pihalla vaahtokarkkien kanssa ja Svenssonin lähimmäispalvelukeskuksen väki huolehtii kahvituksesta omien toimintojensa esittelyn lisäksi.

– Paljon on nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille. Ei ennakkoilmoittautumista, eikä sitoutumispakkoa, Torkkomäki-Ryhtä lisää.

Seurakunta muistaa jo vapaaehtoistehtävissä toimineita kiitosjuhlalla 9.11. seurakuntakeskuksessa.