Vuonna 1999: Somerolle perustettu osakesäästäjien yhdistys

0

Somero-lehti 30.11.1999

Teksti: Salli Lehtinen

Osakesäästämisestä ja sijoittamisesta kiinnostuneet ovat perustaneet Somerolle yhdistyksen. Yhdistys aikoo järjestää teemailtoja, yritysvierailuja, kilpailuja sijoittamisesta ja messukäyntejä.

Someron Osakesäästäjät -yhdistyksen perustava kokous oli pyhäinpäivänä. Yhdistyksen kotipaikka on Somero ympäristöineen. Yhdistys liittyy Suomen Osakesäästäjien Keskusliiton jäseneksi.

Sijoitus- ja osakesäästämisaiheiset illat on tarkoitus järjestää parin kuukauden välein. Niissä perehdytään eri sijoitusmuotoihin, tilinpäätöksen analysointiin sekä keskustellaan osakesäästämisestä ja sijoittamisesta yleensä. Jäsenistön kesken järjestetään kilpailuja sijoittamisesta.

Yhdistyksen talous pyritään saamaan vakaalle pohjalle heti ensimmäisenä vuotena. Jäsenmaksu on 220 markkaa, josta yhdistykselle jää 60 markkaa, liitolle menee 60 markkaa ja loput 100 markkaa Arvopaperi-Lehdelle. Lehti erikseen tilattuna maksaa 370 markkaa.

Puheenjohtajaksi valittiin Jorma Tiirakari. Hallitukseen kuuluvat Olli Siltanen, Jorma Tiirakari, Keijo Karlsson, Tarja Alén, Päivi Salminen ja Leena Oksanen.