Anu Hälvä konsertoi Somerolla

0
Anu Hälvää säestää Jouni Somero.

Sopraano Anu Hälvä saapuu Somerolle konsertoimaan keskiviikkona 11.12. Hälvä esiintyy Someron kirkossa säestäjänään Jouni Somero .

Hälvä valmistui oopperalaulajaksi 1996. Hänen opettajinaan olivat muun muassa Anita Välkki, Tom Krause ja Vera Rózsa . Musiikin maisteriksi ja diplomilaulajaksi Hälvä valmistui 2000. Lisäksi hän on suorittanut laulupedagogiikan diplomin Helsingin Konservatoriossa 2002.

Hälvältä on julkaistu kolme musiikkialbumia: elokuvasävelmiä sisältävä Valkokankaalla (1996), Eino Leinon runoihin tehtyjä sävellyksiä sisältävä Heinäkuun laps i (1997) ja joululevy Lumiviittaan peittyy maa (2004). Kaksi jälkimmäistä on tehty yhdessä pianisti Jouni Someron kanssa.

Hälvällä on takanaan myös pitkä teatteri- ja televisioura. Hän on näytellyt muun muassa televisiosarjoissa Metsolat, Blondi tuli taloon, Ihmeidentekijät ja Parhaat vuodet.