Vuonna 2009: Fysioterapia muutti apteekin naapuriksi

0
Someron Fysioterapia; Kaija Wirtanen, Tuuli Tuomonen, Oili Heikkilä ja Lizan Hieronnan Liza Mikkonen.

Somero-lehti 11.12.2009

Teksti Salli Lehtinen/Moona Eskonen

Someron Fysioterapian yrittäjä Tuuli Tuomonen on etsinyt vuosikausia omia tiloja yritykselleen. Tehtävä ei ollut aivan yksinkertainen, kun ehtona oli muun muassa kaksi vessaa ja esteetön kulku.
– Viime juhannuksena tärppäsi, kun satuin kysymään Käkösen Jormalta, voisinko ostaa tämän liikehuoneiston apteekin vierestä.
Parturi-kampaamo Tazzi ja Fysioterapia vaihtoivat tiloja päittäin. Fysioterapia muutti Joensuuntie 36:een ja Tazzi sen paikalle poliisitaloon.
– Neliöitä on kymmenen vähemmän kuin edellisessä paikassa, mutta olemme nipistäneet ne toimistolta ja sosiaalitiloista. Hoitotilat ovat aiempaa isommat. Tänne on saatu hyvin mahtumaan kaksi tilavaa, äänieristettyä hoitohuonetta. Parkkipaikkoja talon edessä saisi olla enemmän, mutta kävelymatkan päästä niitä löytyy.
– Keväällä tulee kymmenen vuotta siitä, kun ostin Someron Fysioterapian. Sattumalta yritys täyttää samaan aikaan 30 vuotta.
Tazzin omistaja Silja Kaija on niin ikään tyytyväinen uusiin tiloihinsa. Hän sanoo tilojen olevan ennen kaikkea toimivammat.
– Kaikki on paljon selkeämmin esillä, kun on erillinen väriensekoituspiste ja pesutila. Meikkipisteellekin on oma paikka. Ennen työpisteitä oli viisi, mutta nyt on kolme enemmän.

Silja Kaija on tyytyväinen Tazzin uusiin tiloihin.