Kauneimmat joululaulut sai väen liikkeelle

0
Tervaskannon asukkaat Kauko Järvinen, (kesk.) Varpu Paju (oik.) ja Anneli Koski (takana oik.) tulivat partiolaisten avustamina kuuntelemaan kauneimpia joululauluja.

Teksti ja kuva Aino Kesäniemi

Someron kirkko täyttyi perinteiseen tapaan runsaslukuisesta yleisöstä Kauneimmat joululaulut -tapahtumassa. Tilaisuuteen oli valittu 12 perinteistä joululaulua yhdessä laulettavaksi. Sen lisäksi niitä kuultiin Kimmo Hovilan ja Metka Kööri -kuoron tulkitsemina.

Palvelutalo Tervaskannon asukkailla oli tänä vuonna mahdollisuus osallistua tapahtumaan. Kuljetuksen tarjosi taksi Harri Paikkari , ja osallistuja oli avustamassa Someron partiolippukunnasta Mauno ja Liisa Kuisma sekä Mari Vasama . Tervaskannosta mukana olleet Anneli Koski, Kauko Järvinen ja Varpu Paj u tulivat mielellään kuuntelemaan joululauluja. Sekä Koski että Järvinen kertovat käyneensä tilaisuudessa aikaisemmin, tosin useita vuosia sitten.