Laitalainen joulu tuotti yli 4 000 euroa

0
Tonkan kansi oli tiukassa, huomasivat Juho Pettersson ja Seppo Oksanen sitä avatessaan.

Somerolaisten oma hyväntekeväisyyskampanja Laitalainen joulu -keräys on nyt päättynyt ja tarkastuslaskenta tehty. Keräys tuotti yhteensä 4 092,01 euroa. Eri tapahtumissa kiertäneessä punaisessa tonkassa oli noin 1 400 euroa, loput tuli keräystilin kautta.

Keräyksen organisoi tänä vuonna Someron Rotaryklubi, mutta talkoisiin osallistui monia eri tahoja.

Keräyksen varat lahjoitetaan lyhentämättöminä somerolaisille vähävaraisille. Someron seurakunnan diakoniatyö sekä Someron MLL jakavat keräyksellä saadut varat jouluavustuksina eli ostokortteina eteenpäin. Ostokorteilla ei pysty ostamaan esimerkiksi tupakkaa tai alkoholia.

Viime vuonnakin keräys tuotti noin 4 000 euroa.