Lauantaina pidetään kaikille somerolaisille avoimet uintikisat

0
Uimahalli Loiskeessa on lauantaina kaikille somerolaisille avoimet uintikilpailut.

Someron Esa järjestää avoimet uintikilpailut, Säästöpankkiuinnit lauantaina 7.12. Uimahalli Loiskeessa. Kilpailu on avoin kaikille somerolaisille. Kilpailusarjoja ovat: tytöt ja pojat alle 9 vuotta 25 metriä vapaalla uintityylillä, tytöt ja pojat 9–12 vuotta 50 metriä vapaalla uintityylillä sekä naiset ja miehet 50 metriä vapaalla uintityylillä. Kilpailujen yhteydessä uidaan Someron Esan uimareille tarkoitetut Pokaaliuinnit.

– Tarkoitus on järjestää helposti lähestyttävä uintitapahtuma kaikenikäisille. Uimahalliin on vapaa sisäänpääsy kello 11–12, joten rohkeasti mukaan koko perheen voimin testaamaan omaa uintinopeutta. Kaikki osallistujat palkitaan, vinkkaa Someron Esan uinnin Aku Lehtonen .