Maakunnan paras herkku- ja lahjatavarapaikka

0
Pellavakeskus on toiminut Somerolla parikymmentä vuotta ja se halutaan pitää edelleen.

Pellavakeskus on Someron ja koko maakunnan paras herkku- ja lahjatavarapaikka, joka on sijaintinsa puolesta myös helposti saavutettavissa. Toiminta tukee yli sadan artesaanin, käsityöläisen, taiteilijan ja lähitoimijan elämää ja työtä. Toivomme hartaasti, että Pellavakeskuksen toiminnan merkitys ymmärretään myös kaupungin vetovoimatekijänä. Turvataan toiminnan jatkuvuus.

VakioasiakkaatUlla ja Jussi

Joillekin autoilijoille iskee outo pakko käyttää takasumuvaloa, kun on vähänkin sumuista. Tuon valon käyttö on maassamme lähes tarpeetonta – harvassa ovat niin huonot olosuhteet, että siitä olisi hyötyä. Häikäisevä haitta muille autoilijoille useimmin. Pöllyävä lumi on asia erikseen!

Sitä maalaisjärkeä

Sydänlämmin kiitos Someron seurakunnalle juhlahetkestä kotonani palatessani luterilaiseen kirkkoon 24:n ortodoksivuoden jälkeen. Siunattua joulun odotusta!

Eija Komu

Someron pikkuiset putiikit ovat koristautuneet upeasti jouluun. Samaa toivoisi isojenkin liikkeiden ikkunoihin, varsinkin kadunvarren.

Kulkija

Somero on kyllä hieno pitäjä, kun täällä saa pitää koiraa vapaana kenen mailla tahansa vuoden ajasta riippumatta. Kuvitellaanko, että koirapuistosta lähtee taukoamaton meteli vai miksi se olisi aina jollekin väärässä paikassa? Lasten leikkipuistoja on kyllä joka kulmassa ja niistä lähtee taatusti enemmän meteliä kuin koirapuistosta. Harmi, että valtuustossa oli enemmistö kissaihmisiä, niin jäi puisto taas saamatta.

Puiston puolesta

Minä odotan vieläkin lakon aikaisia kahta lehteä, jotka julkaisijan mukaan jaetaan lakon jälkeen ja sanoisin, että luotettavuus hukassa.

Harmistunut

Hei sinä, joka ajat joka arkiaamu noin kello 8.30–9.00 Heikintiellä Joensuun koulun ohi! Olethan tietoinen nopeusrajoituksesta? Hiljennäthän ennen kuin sattuu mitään! Kiitos!

Huolestunut vanhempi

SB Someron C-poikien maalivahti Saarinen tekee upeaa työtä maalilla. Jatka samaan loistavaan malliin.

Fani #1

Missä oli järki kun urheilukentän laajasta remontista päätettiin? Joskus on kaupunkilaisella vaikeuksia asua tässä maajussien hallinnoimassa kylässä.

Vinkki nostaa kytkintä?