Mikä on joulun suosikkikukka?

0

– Oisko kanerva! Siinä on paljon pieni kukkia ja niitä meillä on aina ollut. Se on ensimmäinen, joka tuli mieleen. Toisaalta hyasintista tulee se joulun tuoksu, Maire Tuomisto vastaa. Sylissään hänellä on snautseri Hati.

 

 

 

Ahti Kukkanen

 

 

 

 

 

 

 

– Hmmm, kai se on tulppaani. Ja punainen, sitä se on tietysti. Vielä ei ole tullut ostettua tulevaa joulua varten, Ahti Kukkonen tuumailee.

 

 

 

Antero Kare

– Kyllä se on joulutähti. Punainen tietenkin, kaikki perinteellä! Jonkun verran kukkia tulee ostettu, kyllä ne kuuluvat jouluun, Antero Kare myöntää.

 

 

 

 

Pekka Leppälä

– Se on helppo kysymys. Hyasintti, vaikka siinä on se tuoksu, josta kaikki eivät niin pidä. Minulle se tuo joulun, värillä ei ole niinkään väliä. Kyllä joitakin tulee ostettua, muuten ei joulu tule, Pekka Leppälä sanoo.