Minitytöt lumisuihkuun turnauksen päätteeksi

0

Arska-Basketin minityttöjen peli on parantunut turnaus turnaukselta.

– Puolustus on jo oikeinkin hyvää ja oma puolustettava pelaaja löytyy helposti. Hyökkäykseen lähtö pallonriiston jälkeen tapahtuu nopeasti, ja kaikki pelaajat pystyvät kuljettamaan palloa molemmilla käsillä, kehuu joukkueenjohtaja Jussi Varjus.

– Korinteko isoihin koreihin on edelleen haastavaa, mutta välillä sekin sujuu oikein mallikkaasti. Tästä saatiin jo kivasti esimakuakin viikonlopun turnauksessa Uudessakaupungissa, kun Arska-Basketin minitytöille tuli aivan ensimmäinen erävoitto.

Kolmas erä juuri emäntäseuraa vastaan päättyi Arskan voittoon lukemin 13–12.

– Vaikka turnauksen molemmat pelit hävittiinkin, niin tytöillä riitti riemua ja iloa vaikka muille jakaa. Turnauspäivä päätettiinkin ulkona yhteiseen lumisuihkuun vastustajien hämmästellessä Someron iloisia tyttöjä, valmentaja naurahtaa.

Tulokset: Rauma Basket–Arska-Basket 76–17 (38–7), Arska-Basket–UU-Korihait 21–58 (2–30)

Pisteet: Julianna Suontausta 2+2, Jessica Nousiainen 2+2, Ella Paija 4+0, Mia Auranen 0+0, Laura Lillemäe 0+0, Minttu Salmen 4+6, Emma Laurila 0+0, Luna Kuosa 0+2, Sylvia Varjus 5+7, Ronja Tyni 0+2