Olla-Riitta Aarikka jatkaa Kulttuurin puheenjohtajana

0
Olla-Riitta Aarikka oli tiskin takana Kiiruun myyjäisissä.

Someron Kulttuurin puheenjohtajana jatkaa Olla-Riitta Aarikka . Vanhoina jäseninä johtokunnassa jatkavat Satu Säteri (Monokas), Mirja Honkanen (Someron Naiskuoro), Hellevi Kellokumpu (Metka Kööri), Juha Heikkilä (Somero-Seura ry), Tarja Lyly (Someron Kuvataideyhdistys) ja Leena Lauren (Someron kaupunki).

Uusina jäseninä johtokuntaan valittiin Sirpa Lehtinen (Somerniemen Musiikkiteatteri), Minna Kari-Åberg (Someron Omakotiyhdistys), Vilma Yli-Hakula (Nuorisoseura) ja Marko Sirro (Somerniemen VPK).

Kulttuurituottajan sijaisena jatkaa Liisa Mattila 31.3.2021 asti.

Kiiruun pikkujoulumyyjäisissä kaikkien Someron Kulttuurin jäsenyhdistysten järjestämissä arpajaisissa kerättiin 162 euroa somerolaisille lapsiperheille. Raha annetaan Laitalainen joulu -keräyksen kautta.