Omistajaa etsitään elävälle ja kuolleelle kissalle

0

Taltioitu 30.11. Somerniemeltä Huhtakankaantieltä ihan kivan kokoinen kollipoika. Kaikkien ystävä. Tiedustelut Someron löytöeläinkoti.

0400 965 917

Tyhjänä ammottaviin liiketilojen ikkunoihin voisi tehdä yhteisesti vaikkapa pienen jouluvalokeräyksen? Yleensä kansalaisillakin on ylimääräisiä, joita voisi lahjoittaa.

Valoa ikkunassa

Upea Metkan Köörin ensimmäinen oma Metkampi Joulukonsertti viritti joulunodotustunnelman iloisesti alkaneeksi sopivasti ensimmäisen adventin kynnyksellä.

KIITOS!

Kyllähän pääkadulle elämää saisi, jos liiketilojen omistajat pitäisivät inhimillisiä vuokria tiloissaan. Sen sijaan ne seisovat vuodesta toiseen tyhjinä. Tiedän parikin yrittäjää, jotka toimivat kotonaan ja samalla kiroilevat keskustan liiketilojen vuokratasoa.

Vaikka ylläpitovuokralla yrittäjäksi

Kamalaa se tietysti on, että hulevesi- ja jätevesimaksuja pitää kerätä. Mutta mikä on vaihtoehto? Järviemme lopullinen pilaantuminen. Ja viemäriverkoston vähittäinen korjaaminen = kadut auki milloin missäkin vahinko tapahtuu. Sekä seuraamusmaksut ja sakot hoitamattomista jätevesiasioista.

Niinkö olisi parempi?

Tuttavani löysi Helsingintie 792:n kohdalta torstaina mustan kissan, joka oli menehtynyt jäätyään auton alle. Tunnistaako joku kuvassa olevan kaulapannan kilikellolla? Eläin on otettu talteen. Kysele Somero-lehden konttorista.

Kissaa tallessa pitävä

Tunnistatko kissan kaulanauhan?