Somero-opisto ei jaa kevään opinto-opasta koteihin

0
Somero-opistossa on todella monenlaisia harrastuksia. Kierrätysryhmässä otetussa kuvassa ahertavat muun muassa Toini Haaga (eturivissä vas.), Raija Lehto ja Tuula Friman sekä Teija Kallonen, Heli Saksa, Virpi Kautto ja Eila Yliskylä (taaimmaisena oikealla). Ryhmää vetää Kirsi Hämäläinen (taaimmaisena vasemmalla).

Somero-opiston kevätkauden opinto-opasta ei jaeta tällä kertaa postitse koteihin. Opas on luettavissa ja ladattavissa opiston verkkosivuilla, ja sen voi ensi viikosta alkaen noutaa Someron ja Kosken kirjastoista.

– Postilakko sekoitti suunnitelmamme, toteaa sivistysjohtaja, opiston rehtori Minna Mäkelä-Rönnholm .

– Opas piti jakaa edellisvuosia aikaisemmin jo hyvissä ajoin ennen joulua, ja ilmoittautumisten alkamispäiväksi oli sovittu tiistai 17.12. Aikataulu on niin tiukka, ettei jakeluhäiriöille olllut varaa, Mäkelä-Rönnholm jatkaa.

Tilanteesta tiedotetaan somerolaisille ja koskelaisille sekä perinteisen että sosiaalisen median välityksellä.

– Merkittävä osa opiskelijoistamme käyttää päivittäin internettiä, joten tieto kevään kurssitarjonnasta saavuttaa todennäköisesti jokaisen opinhaluisen, uskoo koulutus-koordinaattori Riitta Ryh tä.

Kevätkauden kurssitarjonnassa on yhteensä lähes sata uutta kurssia tai luentoa. Lisäksi yli 50 syksyllä alkanutta pitkää kurssia jatkuu myös keväällä. Kevätkauden opetus käynnistyy loppiaisen jälkeen.