Tunnistatko tunnetut somerolaispukit?

0

Kolme muhkeapartaista joulupukkia. Kaikki äkkiä katsoen kovin samannäköisiä. Mutta ketkä ovatkaan pukineiden takana? Kaikki ovat kuitenkin usein julkisuudessa olleita somerolaisia henkilöitä. Kaksi miestä ja yksi nainen. He eroavat toisistaan yllättävän paljon.

Yksi pukki työskentelee kaupungintalolla. Pitkä ja suittu olemus riittänee hänestä vinkiksi! Koskelta kotoisin. Nimikirjaimet ovat S.S.

Joukon ainoa nainen asui pitkään Turussa ja muutti tänä syksynä Somerolle. Työskentelee Keilahallissa ja on tunnettu urheilusaavutuksistaan. Nimikirjaimet ovat M.N.

Römeä-äänisellä henkilöllä on perinteisen pukin olemusta ja kropan tyyppiä. Asustelee Palikaisissa ja työskenteli aikoinaan laivojenkin parissa. On henkilökohtaisesti tavannut itsensä Donald Trumpin! Nimikirjaimet ovat J.W.

Oikeat Vastaukset:

seiväshyppääjä Minna Nikkanen

Yrittäjä Juha Wiskari

kaupunginjohtaja Sami Suikkanen