Kissa löysi kotiin, ettei nyt vaan mitään sattuis ja muita aiheita tänään tekstareissa

0

Jokioistentieltä talteen otettu kissa löysi oman kotinsa. Oujee!
Anssi Löytöeläinkodista

Aika ihmeellistä kun ei paikalliset kelpaa näytelmiin.
Vara parempi muissa

Ettei nyt vaan sattuisi mitään… Miksi lapset leikkivät Okkerintiellä autotiellä, jossa kulkee päivittäin paljon autoja, kun voisivat leikkiä Merjantiellä, missä autoja ei kulje.
Huolestunut autoilija

Se tunninjuna Salon väestön vähenemiselle vasta vaarallinen onkin: Juna hyödyttää Saloa, eikä sinne tule asemaa. Sinne ja sieltä on siis hypättävä vauhdissa pois. Jomman kumman onnistumisen pystyy jokainen salolainen kokeilemaan vaan kerran.
Olisinpa somerolainen

On se vaan kauhea epäonni, kun ei Rekijokea silloin kuntaliitoksessa liitetty Someroon.
Ei tarvittis nyt taas tapella noitten salolaisten kans

Sydämelliset, bibliofiiliset kiitokset sinulle tuntematon Merja, joka jätit kirjastoon paketissa minulle Maurice Maeterlinckin Sinisen linnun, suomeksi kertonut Maila Talvio. Siinä oli Maila Talvion omakätinen omistuskirjoitus, ja nyt se on kotikirjastoni kallis aarre. En voi kylliksi kiittää. Kaikkea hyvää sinulle!
Eija Komu

Minut opetettiin tervehtimään astuessani huoneeseen, sanomaan kiitos ja ole hyvä, kunnioittamaan vanhempia. Nostamaan laiskan ahterini, jottei vanhemman henkilön tarvitse seistä, sanomaan täti ja setä. Auttamaan apua tarvitsevia, pitämään ovea auki sen sijaan että antaisin sen lävähtää toisen naamalle, pyytämään anteeksi silloin kun on syytä. Rakastamaan lähimmäisiäni heidän itsensä vuoksi, ei siksi mitä voin heiltä saada. Opin myös, että muita tulee kohdella niinkuin toivoo itseään kohdeltavan!
Käytöstapoja kaipaava

Täysin samaa mieltä nimimerkin ”Kaikilla ei ole lomaa” kanssa! Päivähoitotoimisto yleensä vastaa, että asialle ei voida mitään ja sitten harmitellaan. Olisiko aika ennakoida ja laittaa lapsi keskiöön? Pienten lastemme ryhmissä henkilökunnan vaihtuvuus näkyy arjessa. Moni tykätty ammattilainen on vaihtanut työpaikkaa, pois päiväkodista, ja sekin harmittaa meitä. Henkilökunta vaikuttaa meidän mielestämme voimattomalta tilanteen edessä ja väsymys alkaa näkyä. Hienosti yrittävät tehdä työnsä silti! Naapurit Forssa ja Tammela ovat lapsiystävällisiä, joten ei kun opettelemaan täälläkin. Täällä siirretään ryhmästä toiseen aikuisia ja lapsia, ja unohdetaan päivystysaikoina, että lapsi tarvitsee silloinkin perusturvallisuutta. Perheet menevät äärirajoilla ja tuovat lapsen hoitoon vain kun on pakko. Tässä syy lasten vähenemiseen, jos se ei ole välittynyt ylemmille tahoille asti.
Tuskastuneet vanhemmat x 6 sekä isovanhemmat x 2 ja yksi naapurin täti

Jeesus on syntynyt syksyllä eikä jouluna. Syntymä siirrettiin jouluun, jotta kristinusko sai pakanallisten juhlan itselleen.
Lammas