Hyvä hyvinvointikurssi, osoitekummallisuus, Badding-utelu…

0
– Ihmisen koko immuunipuolustuksesta on 70 prosenttia suolistossa, siksi ravinto on niin tärkeä osa hyvinvointiamme, Suvi Andersson kertoo.

Toistamiseen Somero-opistossa alkoi todella hyvä hyvinvointikurssi. Mukaan ennättää lähteä vielä ensi tiistainakin. Vetäjä Suvi Andersson sanoi, että 8 mahtuu vielä. Kannattaa osallistua, jos on kiinnostunut voimaan paremmin.
Olet mitä syöt

Miten Kiiruun koulukeskuksen ja Uimahallin osoitteet ovat Kiiruuntiellä, vaikka kulku on Kiirunkujalta. Ja Kiiruunkujan katuviitatkin puuttuvat.
Matti Alhoranta

Syrjäseudun asukkaana olen ihmetellyt, kun jo eläkkeellä olevia postinkantajia on vielä töissä. Ei siinä mitään väärää ole, mutta valtio-omisteisessa laitoksessa tulisi huolehtia, että nuorilla olisi töitä tai pitkäaikaistyöttömillä. Näin ei ainakaan saada työllisyyslukuja pienennettyä.
Nuorille töitä

Alkaa pikkuhiljaa kiukuttaa jatkuva sähkönsiirtomaksujen hintojen nousu. Varmaan se jatkuu ainakin vuoteen 2028 asti. Fortum myi sen Carunalle noin 2012, joka myi siitä muutama vuosi sitten 80 prosenttia ulkomaalaisille sijoitusyhtiöille: 40 prosenttia First Statelle ja 40 prosenttia Omers-yhtiölle sekä 12,5 prosenttia Suomen Kevalle sekä 7,5 prosenttia suomalaiselle työeläkevakuutuslaitos Elolle. Näistä asioista päättivät 2011–2014 ministerit ja muutama politiikko. Sähkölaskuista ja siirroista on veroja noin 30 prosenttia. 2018 Caruna maksoi Suomeen veroja noin 258 miljoonaa. Nämä menot vaikuttavat meidän kaikkien muihin ostoksiin miinuksina.Toivottavasti joku muukin kommentoi näitä asioita.
Ei hyvältä näytä

Oispa kiva tietää, paljonko Baddingin perikunnan saamia teostokorvauksia käytetään kotitalon remonttiin? Niitä on nyt kertynyt 32 vuotta. Ei uutisoitu sanaakaan.
Utelias

Perikunta on kerännyt myös hanketta varten rahaa ja teettää monen tuhannen euron sähköremontin taloon.
Kai Merilä, yksi kunnostustalkoolaisista