Kahdeksan finalistia Vuoden 2019 urheilijaksi

2

Someron Liikunta ry listasi kahdeksan ehdokasta Vuoden 2019 Urheilijaksi.
Ehdokkaat ovat:

1) Veeti Heinonen, HHCMB: SM-alamäkiajo, M16 sija 2
2) Tommi Holttinen, Someron Esa: seiväshyppy, SM-halli miehet sija 2, Suomi-Ruotsi maaottelu sija 5
3) Silja Kosonen, Someron Esa: moukari/kiekko, SM N17 moukari sija 1, SM N17 kiekko sija 1, EYOF (moukari SE 72,35m) sija 1, maailman tilastokärki 17-vuotiaiden moukarissa (3 kg ja 4 kg) + SE:t
4) Henri Liipola, Someron Esa: moukari, SM Miehet sija 1, Suomi-Ruotsi maaottelu sija 1
5) Aaro Nikula, VaLePa: SM, lentopallo sija 1, CUP sija 1, SM A-pojat sija 2, valinta miesten maajoukkueryhmään
6) Artturi Petchuyev, Someron Voima: nyrkkeily, SM B-52 kg sija 1
7) Veikka Sarén, Someron Esa: SM triathlon sprintti P17 sija 1, SM maantiejuoksu 10 km (P17) sija 1, SM duathlon sprintti (M19) sija 1, EM-kisaedustus triathlon P17
8) Lauri Uotila, Sobudo: SM Judo U18 73 kg sija 3

Voittaja valitaan yleisöäänestyksellä, joka löyty nyt verkkosivultamme.
Ehdokkaiden lisäksi on mahdollisuutta äänestää myös ”mustaa hevosta” eli vapaavalintaista ehdokasta.
Voittaja julkistetaan 6.3. Someron Urheilujuhlassa.

2 KOMMENTIT

  1. lauri uotila on sosiaalinen, erittäin positiivinen ja auttavainen. hän on myös sanansa mittainen mies. hän on myös hyvä malli itseään nuoremmillekin. hänen perheestään kaksi on vakavasti sairaita ja silti hän jaksaa hymyillä muille vaikka olisi kuinka uupunut ison maatilan, vähäisten yöunien ja lukion uupumuksen jälkeen. maatilalla on lampaita toista tuhatta ja laurin rooli esikoisena on auttaa kaikissa tilan töissä. terveet elintavat ovat luomutilalla itsestään selvyys. lauri puhuu usein kavereilleensakin terveiden elintapojen puolesta. perhettä on koetellut myös raju koulukiusaaminen jonka lauri itsekin on kokenut koko ala-asteen ajan ja se että hänet valittaisiin vuoden urheilijaksi antaisi uskoa tulevaan ja luottamusta tulevaan että hyvä kannattaa ja se huomataan. vaikka lauria kiusattiin pienempänä hän jatkoi positiivista asennettaan ja sai lopulta kiusaajastaan kaverin. lauri on myös hyvin pienenä ollut osana isoisovanhempiensa saattohoitoa, jonka aikana isoisovanhemmat asuivat pienessä kaksiossa sisaruslauman ja vanhempiensa kanssa omakotitaloa rakentaen. lauri auttaa judossa apuohjaajana kun pystyy ja on erittäin ystävällinen kaikille ja empatiakykyä riittää aina. judo on hänelle todella tärkeä osa elämää ja urheilu antaa voimaa jaksaa vastoinkäymisiä. hän haaveilee isommista menestymisistä judon janne sivirannan johdolla. mielestämme lauri ansaitsee tittelin vuoden urheilija koska hän sitkeydellään ja kovalla työllä sai viime vuonna sm pronssia vaikka perheessään on vaikea tilanne ja lauri silti jaksaa jopa matkustaa rovaniemelle yksin junalla kisaamaan..laurille urheilu sekä judo että juoksu(talvella talviurheilu) että kuntosali on integroitunut osaksi arkea ja hänen aurinkoisuutensa tarttuu väkisin. ottakaa vaikka itse selvää! yt. allekirjoittaa: ritva nurminen, aulikki ja mikko uotila, sanna ja heikki uotila, lena ja niklas sekä barbro mäntylä, sanna ja heikki uotila, tuomas eero ja aino uotila sekä lukuisat muut laurin sukulaiset ja ystävät.

Kommenttien lisääminen on estetty.