Käytätkö netin suoratoistopalveluita?

0

– Joo, käytän. Television kautta katson maksullisia Netflixiä ja ViaPlayta, ja ilmaistarjonnasta Yle Areenaa, Ruutua ja MTV Katsomoa. Viaplaystä seuran etenkin NHL-kiekkoa. Musiikkia kuuntelen Spotifyn , Tidalin ja YouTuben kautta. Tidalin hommasin ennen joulua tarjouksesta. Se on Spotifyä hieman kalliimpi, mutta siinä on parempi äänenlaatu, Tuukka Lyly arvioi. Sylissä on Olavi-poika.

Krista Vilo

– Joo kyllä! Musiikkia kuuntelen suoratoistosta eniten, eli Spotifyä ja jonkun verran YouTubea sekä hieman Vimeota. Televiosta käytän Yle Areenaa. Olen kokeillut maksullisiakin tv-kanavia, mutta totesin, etteivät hinta ja laatu niissä kohtaa. Yle Areenasta tulee laadukasta ohjelmaa, enkä ole kiinnostunut viihdehömpästä, Krista Vilo vastaa.

 

Pia Juusela

– Meillä on monta: Netflix, ViaPlay, C More sekä HBO Nordic. Niistä ei oikein pääse eroon. Sarjat ovat niin hyviä, ettei malta lopettaa. Koko perhe katsoo näitä. Käynnykästä käytän Spotifyä ja YouTubea, Pia Juusela luettelee.

 

 

 

– Meillä katsotaan Yle Areenaa, Ruutua, C Morea ja MTV Katsomoa. Kännykästä käytetään Spotifyä ja YouTubea. Se on hienoa, että lapsille on oma YouTube, mistä eivät kaikki jutut näy, Anniina Lagerroos-Toikka pohtii.

Anniina Lagerroos-Toikka