Kirjaston aukioloajoista

0

Someron kirjasto suljetaan arkisin kello 19 ja lauantaisin kello 14. Sunnuntaina kirjasto on kokonaan suljettu. Kävisin mielelläni kirjastossa esimerkiksi myöhemmin iltaisin tai sunnuntaina, mutta se ei valitettavasti ole mahdollista. Esimerkiksi Oodi Helsingissä on auki arkisin kello 22 asti ja viikonloppuna kello 20 asti.
Ihmettelevä

Someron kirjastoon aiotaan hankkia syksyllä lainausautomaatit, joiden ansiosta kirjastoon pääsee lainaamaan aamulla jo ennen varsinaisen asiakaspalveluajan alkamista. Kirjastoon on suunniteltu myös kulunvalvontatekniikkaa, jonka avulla omatoimista aukioloaikaa voitaisiin laajentaa iltoihin ja viikonloppuihin. Omatoimitekniikan hankintaa on tarkoitus esittää sivistyslautakunnalle uudelleen vuoden 2021 talousarvion laadinnan yhteydessä.
Kirjastonjohtaja Laura Tyysteri

Laittakaa lapsille heijastimia ja muistuttakaa myös siitä, että ajoradalle ei kuulu juoksennella neljän rintamana, ja alikulku on vieressä. Sen vertaa ei jakseta kävellä nykyisin.
Pelästynyt autokuski

Meijän kaupunginjohtaja onkin oikeen sentään mies: kun kehtasi kertoa, että oli ensimmäistä kertaa virkatehtävässään Kiikalassa, kun kävi koulukävelyllä.
Voi, miks en taaskaan voi olla somerolainen

Kiitos Kirsi Seppälän monipuolisesta jutusta otsikolla Sosiaalipalvelut toimivat Somerolla hyvin. Elina Ahlforsin kokemukset lapsiperheen tarvitsemasta ja saamasta palveluohjauksesta tuli hyvin esille. Koko teksti kannattaa lukea, siitä saa tietoa monista ajankohtaisista asioista muun muassa sijaisperhetoiminnasta tai päiväkotien vanhemmuusryhmän ”Ihmeelliset vuodet” lastenkasvatuskurssista. Saisiko lisää näitä juttuja Someroon!
Palveluohjausta lisää!