Kukkaset kummissaan ”keväästä”

0
Jouluruusu intoutui kukkimaan Hanna ja Teuvo Kotikosken puutarhassa Lautelan kylässä tammikuussa, mikä on tuiki harvinaista. Normaalistii jouluruusu tekee nupun aihiot syksyllä tai alkutalvella, ja jos on riittävän lämmintä, se intoutuu puhkeamaan kukkaan joulun tienoilla. Normaalisti jouluruusun kukkimisaikataulu on aikaisin keväällä lumien sulaessa. Jouluruusu on viileästä ja valoisasta pitävä ruukkukukka, jonka voi istuttaa myös puutarhaan. Myös orvokit ovat Kotikosken penkissä siinä ja siinä, että ne kukkisivat. Nuput ovat jo selkesti näkyvillä. Somerolla myös narsisseja ja tulppaaneja on alkanut puskemaan ylös maasta.

Jouluruusu intoutui kukkimaan Hanna ja Teuvo Kotikosken puutarhassa Lautelan kylässä tammikuussa, mikä on tuiki harvinaista.

Normaalistii jouluruusu tekee nupun aihiot syksyllä tai alkutalvella, ja jos on riittävän lämmintä, se intoutuu puhkeamaan kukkaan joulun tienoilla. Jouluruusun tavallisin kukkimisaikataulu on aikaisin keväällä lumien sulaessa. Se on viileästä ja valoisasta pitävä ruukkukukka, jonka voi istuttaa myös puutarhaan.

Orvokitkin ovat Kotikosken penkissä siinä ja siinä, että ne kukkisivat. Nuput ovat jo selkesti näkyvillä. Somerolla myös narsisseja ja tulppaaneja on alkanut puskea ylös maasta.