Kukkii se meilläkin!

0
Pentti Lintulan

Viime Somero-lehdessä oli kuva pihassa kukkivasta jouluruususta. Sen innoittamana Pentti Lintula lähetti kuvan Susitien kasvista, joka on kukkinut syksystä saakka.
– Tässä on kukkia paljon. Se roikale kukkii aina vaan, tokaisee Lintula.

Miksi sivistyslautakunta ei tänäkään vuonna kohdentanut avustuspotista euroja Someron Ratsastajille? Ainoa liikuntaseura, joka puuttui taas listalta (Somero-lehti 24.1.).
Maailmalle Somerolta lähtenyt

Someron löytöeläinkodin kisut kiittävät ja antavat ”tassufemmat” pellettikeräyksen järjestäneelle K-Raudalle sekä osallistujille. Saamme tehdä näille ”juttujamme” pitkään.
Löytiksen olevat/ tulevat misut

Mistä löytää esimerkiksi SoPan kotilätkämatsien (junnut+isommat) hallilla pelattavien aikataulut/pelikalenterin, jos ei harrasta Facebookia tai ei lehdessä ole? Koitin nettailla onnistumatta löytämään.
Tiedoton atk-tunari Anonyymi Anssi

Kaikki seuran joukkueiden kotipelit löytyvät Someron jäähallin kalenterista www.someronjaahalli.fi/kalenteri/. Kalenteriin päivitetään myös yleisöluisteluvuoroja, joihin saa tulla kuka tahansa ilmaiseksi luistelemaan ja pelailemaan. Tervetuloa seuraamaan kevään kiekkopelejä ja nauttimaan tunnelmasta sekä kahvion antimista!
Pauliina Maijala, SoPa Junioreiden varapj.

On se kumma tämä Suomenmaa. Valtio ja kunnat ovat PA. Silti vaaditaan suuria palkankorotuksia. Lakot ovat aina pystyssä. Ei hyvältä näytä. Otetaan vaikka Ruotsista mallia.
Kunkku

Euroviisuissa haetaan näemmä taas paskaa. Kaikki viittaa siihen jälleen. On se kumma. Ei se riitä, että sinne vain lähetetään joku kappale niin kuin tuhkasta ja rahat menee kankkulan kaivoon.
Kauko Nummila