Linnea Harala Espanjan harjoitusleiriltä hallikauteen

0
Linnea Harala

Teksti Aulis Tiensuu

Someron Esan kestävyysjuoksija Linnea Harala on ollut jo runsaan kuukauden harjoittelemassa Espanjassa. Harala kotiutuu leiriltä ensi viikolla. Harala on harjoittelun välipalana juossut myös kaksi maantiejuoksukilpailua.
– Syksyn harjoittelu meni tosi hyvin ja nousujohteisesti. Ennen leirille lähtöä ärsyttävä flunssa vähän hidasti matkaa, mutta leirillä homma on edennyt taas hyvin, viestitteli Harala uuden vuoden alkaessa.
Joulukuun puolivälissä Linnea Harala voitti Torreviejassa runsaan viiden kilometrin kilpailun. Uudenvuoden aattona hän juoksi Crevillentessä 10 kilometrin matkalla oman ennätyksensä 39.25, vaikka reitti oli vaativan mäkinen ja mutkainen.
Kotimaahan palattuaan Haralan aloittanee hallikautta tammikuun lopulla 3000 metrin matkalla.
– Hallikauden päätähtäin on SM-halleissa Tampereella helmikuun puolivälissä. Tavoitteenani on parantaa viime vuotisia halliennätyksiä taas kaikilla matkoilla.