Makaroonia nousi yleisön suosikiksi

0
Manu Lehtimäki ja Janita Hamppula ovat heittäneet keikkaa yhdessä monenmoisissa juhlissa. Eikä lisäkään olisi pahitteeksi tuumaa kaksikko. Lehtimäen Facebook-sivuille voi jättää tilauksia.

Nuori somerolaisduo Manu Lehtimäki & Janita Hamppula osallistui viime vuoden päätteeksi #HITTI2020-biisikilpailuun kappaleella Makaroonia. Kappale on Lehtimäen sanoittama ja säveltämä, ja sen laulavat Lehtimäki ja Hamppula yhdessä, kitaralla ja pianolla säestäen.

Rockway Oy:n ja F-Musiikin järjestämän hittikisan biisejä yleisö sai kuulla ja äänestää YouTuben kautta. Makaroonia-kappale nousikin sieltä yleisön suosikkien joukkoon. Se on kerännyt tähän mennessä lähes 3 200 näyttökertaa ja sillä on peukutuksia noin 650 kappaletta.

Tuomariston valinta kisan voittajaksi oli Viivi, kappaleellaan Liian paikallaan. Peukutuksia voittaja on saanut ainoastaan kymmenesosan Makaroonia-kappaleeseen verrattuna. Näyttökertoja sillä on hieman yli 1 000.