Miesten kaipuuta, kehuja ja moitteita

0

Monokkaan kursseilla Lamminiemessä oli taas toistakymmentä ihanaa eri ikäistä naista. Miehiä vain neljä. Lähtekää miehet mukaan. Opitte hauskan harrastuksen.
Herätys

Ihanaa, että Someron terveyskeskuksen päivystyksessä on alkanut näkyä sukupolvenvaihdos. Reipasta, asiallista ja iloista hoitohenkilökuntaa.
Ilahtunut

Kannattaa katsoa myös pyörätielle, kun tulee vanhusten rivitalojen pihalta Turuntielle. Jos olisi ollut liukas, en olisi saanut pyörääni alamäessä pysähtymään ajoissa, vaan olisin ajanut auton kylkeen.
Pyöräilijä

Somero on kyllä niin ihanan lämmin paikka. Maanantaiaamuna menet kauppaan ja ajattelet, että selviät nopeasti kassajonosta, koska edellä ei ole kuin yksi. Mutta kun siinä kerrotaankin kaikki naapurin martan kuulumiset ja miten pystyy liikkumaan missäkin, niin asioidessa vierähtää enemmän kuin hetki. Uudemmat juorut menevät maksavan asiakkaan edelle. Kyllä tää Somero vaa nii ihana on. Hyvän mielen saa, kun kaupassa vaan asioi.
Asiakas

Kiinnostaisi tietää, kuka voitti sen peltorallikisan kolmella autolla peurajahdin aikana 25. tammikuuta.
Maanomistaja

Onko kaupungin aikomus rakentaa täysimittainen frisbeegolfrata? Pienemmissäkin kylissä on, ja täältä joutuu aina lähtemään muualle heittämään. Pelaajia on jo paljon ja koko ajan tulee lisää. Kulkeeko Somero tässäkin asiassa jäljessä?
Frisbeegolfaaja

Kyllä oli mukava palata takaisin Somerolle. Jouduin olemaan Helsingissä töissä ja asumassa kolme ja puoli vuotta. Siellä hälinässä sekä kiireessä, epäystävällisessä ilmapiirissä. Täällä meillä kaikki ystävälliset kauppiaat, myyjät sekä pieneksi paikaksi tarvittavat hyvät tavaravalikoimat. Pidetään niistä kovasti kiinni. Otetaan motoksi: Hanki Somerolta!
Paluumuuttaja