Missä olet mies?

0
kuva Lennard Holmberg/TS

Sinua odotetaan monessa paikassa!
Harvoin sinua näkee kuntosalilla, uimahallissa, lenkillä, Monokkaan tanssikursseilla.
Muistatko pitää kunnostasi huolta, vai jätätkö sen hoitolaitosten varaan?
Minua huolestuttaa! Liikunta on kuitenkin paras lääke moneen vaivaan.
En ole aikoihin nähnyt sinua teatterissa, tansseissa, Somero-opistossa, en edes elokuvissa.
Muistathan pitää päänuppisi kunnossa kulttuurin avulla. Osallistuminen on sinulle hyväksi. Näemme mielellämme sinut kaikenlaisessa toiminnassa mukana!
Sitooko työsi todella sinut niin tiukasti, ettet ehdi huolehtia itsestäsi? Miten jaksat työsi, jos et huolehdi?
Tiedän kyllä, että meitä miehiä on moitittu vaikka mistä, laiskuudesta, saamattomuudesta, kotitöiden välttämisestä, sohvalla istumisesta. Osoita väitteet vääriksi lähtemällä liikkeelle osalliseksi hyviin yhteisiin toimiin.
Uskon sinun osallistuvan lasten ja/tai lastenlasten hoitoon, käyvän hirvi-, peura- ja kaurismetsällä. Tekevän kotitöitä.
Ehkä poikkeat toisinaan baarissa kahvilla tai kaljalla. Ei sekään voi kaikkea aikaasi viedä, eihän?
Rakentaminen ja remontointi ovat varmaan sinun tehtäväsi perheessä, pihojen hoidot, ynnä muut huollot. Asiat, joita pidetään itsestäänselvinä. Niitä ei huomata kuin silloin, jos ne ovat jääneet hoitamatta. Sekin on osa elämää, älä siitä välitä.
En halua uskoa television katselun ja sohvalla makaamisen vievän aikaasi. Sehän vie voimatkin vähitellen, huomaamatta. Samoin kuin kännykän räplääminen ja päätteen edessä istuskelu.
Lähde mukaan aktiiviseen elämään. Sinua tarvitaan kesäteattereiden lisäksi monessa muussa paikassa ja tehtävässä. Saat samalla iloa elämääsi ja kuntokin nousee, sekä henkinen että fyysinen.

Sinua kaipaavat